Honor 200 Pro ekran ve kamera detayları ortaya çıktı

Honor, Honor 200 ve 200 Pro modelleri üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bugün itibariyle, internette dolaşan Honor 200 Pro’ya ait render görsellerinin sahte olduğu bildirildi. Başka bir gelişme ise, ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından Honor 200 Pro‘nun özelliklerine dair yapılan yeni bir sızıntı oldu. Bu sızıntıda telefonun ekran ve kamera sistemi detaylandırıldı.

Sızıntıya göre Honor 200 Pro, 1.5K çözünürlüğünde ve tek delikli bir ekrana sahip olacak. Ayrıca, ekranın hafif kavisli bir tasarıma sahip olacağı ve Honor 100 Pro’nun kenar kavislerine benzer bir yapıda olacağı belirtildi.

Honor 200 Pro ekran ve kamera detayları ortaya çıktı

Kamera özelliklerine gelince, sızıntı, 50 megapiksel ana sensörün optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğiyle geleceğini gösteriyor ki bu özellik genellikle üst segment telefonlarda bulunuyor. Ayrıca, 32 megapiksel bir telefoto lensin 2.5x optik zoom ve 50x dijital zoom kapasitesine sahip olacağı bilgisi de verildi.

Daha önce de belirtildiği gibi, bu akıllı telefonun Qualcomm’un mevcut amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3 ile güçlendirileceği öne sürülmüştü.

Honor 200 Pro, standart model olan Honor 200 ile birlikte piyasaya sürülecek. Standart modelin Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacağı ve bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 3 ile benzer bir çekirdek mimarisine sahip olup, sadece saat hızında bir düşüşle geleceği belirtiliyor. Bu nedenle, Honor 200‘ün Pro modeline yakın bir performans sunması bekleniyor. Lansman ile ilgili sızıntılar, Honor’un Honor 200 serisi telefonlarını Mayıs ayı sonunda tanıtabileceğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x